FEESTZITTING 25 jaar Eigen Thuis

Ter gelegenheid van de viering van de 25ste verjaardag van zijn woonvoorziening in Grimbergen (de 30ste verjaardag van de vzw zelf) wil EIGEN THUIS de gemeente Grimbergen, en alle betrokken instanties oprecht danken voor hun bijdrage tot betere integratie van de personen met een handicap in hun gemeenschap.
Ook de vele Grimbergse en andere sympathisanten die de werking van EIGEN THUIS helpen mogelijk maken worden in die dank betrokken.

Op vrijdag 2 december (aanvang 19u) biedt de gemeente Grimbergen aan de jubilerende vzw een receptie aan op het gemeentehuis. Niet alleen de huidige leden van de Algemene Vergadering worden daarop genodigd, maar ook de pioniers van het eerste uur en de vele vrijwilligers die zich blijven inzetten voor de bewoners van EIGEN THUIS en voor de gebruikers van de DAV en de MABe.

Op zaterdag 10 december (aanvang 10u) heeft dan een FEESTZITTING plaats in de lokalen van EIGEN THUIS zelf waarop vertegenwoordigers van de Grimbergse gemeenschap en vertegenwoordigers van de gemeentebesturen van Halle-Vilvoorde worden verwacht. Vanzelfsprekend worden het personeel en de bewoners evenzeer uitgenodigd.
Tijdens de feestzitting komt o.m. provinciaal gedeputeerde Wiske OCKERMAN van de provincie Vlaams-Brabant aan het woord. Uiteraard zal ook de rol en de betekenis van EIGEN THUIS  belicht worden, zeker ook in toekomstperspectief.
De feestrede wordt uitgesproken door minister Inge VERVOTTE, Vlaams minister van welzijn, volksgezondheid en gezin.

 

home
woonvoorziening
aangepast vervoer
mobiele assistentie
giften
nieuws
vacatures - nieuws
activiteiten
contact
ontmoetingscentrum