TUINFEEST VAN 21 JUNI JONGSLEDEN ALWEER EEN GROOT SUCCES!

Het werd een stralende dag zodat we vele blije bezoekers mochten ontvangen gedurende het hele gebeuren van het TUINFEEST! Er stond dan ook voor ieder wat wils op het programma: een gezellige rommelmarkt, het buurtcafé, de demonstraties en tentoonstelling van plaatselijke kunstenaars, de kinderanimatie met een heuse playmobiel en een springkasteel, een aperitiefwandeling in de omgeving, de muzikale omlijsting door de Academie voor Woord, Muziek en Dans van de gemeente en natuurlijk ook de overheerlijke BBQ met een optreden van de groep Opnuut! 

Graag willen we dan ook iedereen bedanken die er mee voor zorgde dat het tuinfeest alweer een fijne en mooie dag werd: de buurtbewoners, vrienden, verenigingen en vrijwilligers die een handje toestaken bij de voorbereidingen, bij het opstellen en afbreken van het gebeuren en op het tuinfeest zelf, het personeel, de bewoners en de leden van de RVB en AV voor hun deelname, de gemeentediensten voor het uitlenen en leveren van materiaal, de deelnemers aan de rommelmarkt, de kunstenaars die werken tentoonstelden of demonstraties gaven, de jongeren die de kinderen animeerden bij de playmobiel, de gebuur die een aperitiefwandeling uitstippelde, de leveranciers van materiaal, de beenhouwer en de kokkin die voor veel lekkers zorgden, de artiesten die voor de muzikale omlijsting zorgden, en... de talrijke bezoekers natuurlijk!

 

EIGEN THUIS ZOEKT DRINGEND VERZORGEND PERSONEEL voor ADL-assistentie, verzorging en begeleiding van bewoners met een zware motorische handicap en GEZINSHULP voor tijdelijk contract.

Voor meer toelichting kijk onder "vacatures".

home
woonvoorziening
aangepast vervoer
mobiele assistentie
giften
nieuws
vacatures - nieuws
activiteiten
contact
ontmoetingscentrum