BUURTFEEST, ACTIVITEITEN en ODAV-NIEUWS

Heb je al in je agenda genoteerd dat het fameuze MOSSELWEEKEND van Eigen Thuis dit jaar doorgaat op 15, 16 en 17 september? Spreek tijdig met familie, vrienden en kennissen om er samen naar toe te komen.

Wat biedt ons ONTMOETINGSCENTRUM u aan de volgende maanden?

- Vrijdag 28 juli 20u optreden van TARS LOOTENS, één van de meest veelzijdige muzikanten van België, met een indrukwekkend palmares als pianist en composer.

- Vrijdag 1 september 20u stand-up comedian NIGHEL WILLIAMS, met het beste uit zijn repertoire aangevuld met stukken uit zijn nieuwe productie die half september in première gaat...

Reserveer tijdig uw plaatsen via het ET- secretariaat op het nummer 02/269.60.06

ODAV-NIEUWS

-Het Overleg van Diensten voor Aangepast Vervoer heeft er bij de verantwoordelijke ministers op aangedrongen betrokken te worden bij de “Ronde Tafel” inzake Aangepast Vervoer die kortelings zal georganiseerd worden. Om te vermijden dat 2007 opnieuw een overgangsjaar wordt, werd gevraagd om de rapportering aan de Vlaamse Regering nog voor het parlementair reces te voorzien. We werden nog uitgenodigd op het kabinet Vervotte, om onze standpunten te horen met betrekking tot een aantal “knelpunten” zoals de afbakening van de doelgroep, de inzet van vrijwilligers en de samenwerking met “de Lijn”. Wat later hebben de ministers Vervotte, Van Brempt en Leterme ons laten weten dat “Voor de ontwikkeling van een geïntegreerd kader inzake Aangepast Vervoer in eerste fase zal gewerkt worden met de bevoegde administraties, de provincies en de gemeenten. Vervolgens zullen wij de voorstellen toetsen aan het werkveld in de loop van juli-augustus 2006”, ...

-Beter nieuws is er met betrekking tot de samenwerking van de DAV-Grimbergen met de Vlaams-Brabantse gemeenten: de gemeenten Grimbergen en Londerzeel zijn bereid om met ons samen te werken inzake Aangepast Vervoer, met Kappelle-op-den-Bos, Wemmel, Zemst, Zaventem en Linkebeek zijn besprekingen aan de gang. Onze reserve bus werd dan ook opnieuw in gebruik genomen om meer vervoersvragen te kunnen beantwoorden.

home
woonvoorziening
aangepast vervoer
mobiele assistentie
giften
nieuws
vacatures - nieuws
activiteiten
contact
ontmoetingscentrum