SPONSORTOCHT naar SANTIAGO ten voordele van EIGEN THUIS
Jos is aangekomen!

Zaterdag 6 juni om 10u is Jos Vangrunderbeek, de broer van Francine, in het gezelschap van zijn vrouw Wiske toegekomen in het Pelgrimsoord Santiago de Compostella na een voettocht van 2350 kilometer! Hij vertrok op 15 maart en maakte van zijn pelgrimstocht een sponsortocht ten voordele van Eigen Thuis.

Samen met Francine hebben wij Jos heel die tijd 'op de voet' kunnen volgen via zijn unieke weblog  http://www.bloggen.be/josvgnaarcompostela. Wij nodigen iedereen nog steeds uit om deze weblog zeker eens te bezoeken en zo na te lezen welke bergen Jos op zijn tocht heeft verzet! 

Van harte proficiat aan Jos voor het bereiken van zijn doel en het verwezenlijken van zijn droom!

Heel erg bedankt Jos en iedereen die hem heeft gesteund tijdens zijn tocht, alsook iedereen die hem heeft gesponsord ten voordele van Eigen Thuis! BEDANKT!

TUINFEEST IN EIGEN THUIS
ZATERDAG 20 JUNI 2007

Op zaterdag 20 juni 2009 organiseert Eigen Thuis in samenwerking met enkele buren alweer een groots tuinfeest met rommelmarkt, kinderanimatie, aperitiefwandeling, muzikale omlijsting, tentoonstelling en reuze barbecue! Meer info over het programma en de inschrijvingsmogelijkheden kan u vinden onder 'Ontmoetingscentrum'.

home
woonvoorziening
aangepast vervoer
mobiele assistentie
giften
nieuws
vacatures - nieuws
activiteiten
contact
ontmoetingscentrum