Vacatures - VZW Eigen Thuis zoekt:


Wervingsreserve
ADL-assistent/verzorgende/zorgkundige

 

Ben je geinteresseerd in een job als ADL-assistent en verzorgende?  Je hebt een diploma als zorgkundige?   Je komt uit een totaal andere sector maar wil graag werken met personen met een handicap? Je werkt graag in wisselende ploegen van collega's en bent bereid om te werken in een variabel uurrooster (van 7u tot 15u, van 15u tot 23u, ook weekends en feestdagen)? 
Dan is het werk als ADL-assitent of verzorgend personeel in Eigen Thuis in de toekomst vast en zeker iets voor jou!

Wil je nog meer info over de taakinhoud, de voorwaarden e.d.?  Neem telefonisch contact op (02/269.60.06) en vraag naar de verantwoordelijke van de ADL-dienst, Sas Haegemans.

Geinteresseerd? Stuur jouw motivatiebrief en cv t.a.v. Sas Haegemans, Schildpadstraat 30, 1850 Grimbergen of via mail naar sas.haegemans@eigenthuis.be.

Aflijning ten opzichte van andere diensten
In Eigen Thuis wordt getracht deze A.D.L.-assistentie ook buiten de woonomgeving (op verplaatsing) te realiseren, maar dit wordt uitgevoerd door assistenten van de externe mabe-dienst (Mobiele Assistentie en Begeleidingseenheid). 
Voor het meer systematisch begeleiden van bewoners is er een apart team van individuele begeleiders. De begeleiders beschikken over een paar uren per bewoner per week en zijn op diverse terreinen actief: begeleiding bij verwerking van de handicap, bijbrengen van zelfredzaamheidsvaardigheden, hulp bij uitbouw individuele tijdsbesteding, assistentie en begeleiding bij budgetbesteding, hulp bij persoonlijke administratie, ... Voor hulp van huishoudelijke aard, voornamelijk onderhoud en kuis van de studio, wordt huishoudelijke assistentie geboden door gezinshelpsters.
De was en strijk, evenals het bereiden van de maaltijden, worden gemeenschappelijk aangeboden en behoren dus niet tot het takenpakket van de A.D.L.-assistent/begeleider.


Vrijwilligers (m/v)
voor keukenhulp en/of maaltijdassistentie

Bellen naar Saskia Nachtergaele of Sas Haegemans: 02/269.60.06 of mailen naar info@eigenthuis.be


home
woonvoorziening
aangepast vervoer
mobiele assistentie
giften
nieuws
vacatures - nieuws
activiteiten
contact
ontmoetingscentrum