Afhaalrestaurant 2020

  • Startdatum 18 sept 2020
  • Einddatum 20 sept 2020
  • Locatie Eigen Thuis
    Schildpadstraat 30, 1850 Grimbergen, België

INSCHRIJVEN DOE JE HIER (eigenthuis.be/takeaway)

 

Gezien de omstandigheden zien we ons genoodzaakt om ook ons jaarlijks Mossel- en Visweekend in september te annuleren. Maar niet  getreurd! Wij verwennen u dat weekend immers met een heerlijk alternatief onder de vorm van een heus  'Afhaalrestaurant'! 
Onze mosseltjes worden vervangen door Vol-au-Vent, maar verder vindt u al onze vaste gerechten terug! Gedurende drie dagen bieden we u de kans om één of meerdere menu's naar keuze te komen afhalen. Noteer dus meteen de data van ons afhaalrestaurant in uw agenda, want wij zorgen er voor dat u dat weekend dan toch niet zelf achter de kookpotten moet staan! En het kan dan misschien niet hier, te midden van Eigen Thuis, maar u zou ons geen groter plezier doen als u, net als anders, van dat weekend gebruik maakt om met uw vrienden en naasten samen te komen en op uw én onze gezondheid 'van uit uw kot' het glas te heffen en te genieten van onze afhaalmenu's! 

Er kan afgehaald worden op:

  • vrijdag 18 september tussen 17u en 20u
  • zaterdag 19 september tussen 16u en 19u
  • zondag 20 september tussen 11u en 13u

2020 Afhaalrestaurant menu

De maaltijden worden verpakt in microgolfoven-bestendige verpakkingen zodat u ze thuis snel en makkelijk kan opwarmen.
De precieze richtlijnen over hoe u op een veilige manier uw bestelling kan afhalen volgen nog. Wie in Groot Grimbergen woont en niet in de mogelijkheid is om zijn bestelling af te halen, kan mits een kleine meerprijs van 5 euro zijn bestelling aan huis laten leveren.

Inschrijven doe je via ons online formulier (eigenthuis.be/takeaway)

Je ontvangt meteen een bevestiging in je mailox met je bestelling en de modaliteiten m.b.t. de betaling (het bedrag moet worden overgeschreven op voorhand om cash betalingen op het moment van afhaal te vermijden en de contacten zo minimaal mogelijk te houden). 

Wij hopen dat we jullie met ons alternatief voor het Mossel- en Visweekend toch een beetje kunnen verblijden! 

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook