Activiteitenverslag 2018

Activiteitenverslag 2018 29 mei 2019

Elk jaar stelt Eigen Thuis een activiteitenverslag samen van het afgelopen werkjaar. Geniet samen met ons van dit overzicht in woord en beeld. Je vindt er uitgebreide info over onze werking in terug en kan ook een blik werpen op de diversiteit aan activiteiten die door medewerkes en vrijwilligers in Eigen Thuis worden georganiseerd!

Voorwoord door onze voorzitter Kurt Waeben en onze directeur Katty Stas 

In de steeds evoluerende, wijzigende regelgeving rond de persoonsvolgende financiering gaf de Raad van bestuur het startsein voor het finaliseren van het plan van de nieuwbouw. Zowel de werkgroep financiën, als de werkgroep bouw, zijn de stuwende kracht om ons Toekomstproject stappen verder te doen zetten. De Raad is ervan overtuigd dat de nieuwbouw een belangrijke hoeksteen is voor de werking van Eigen Thuis in de toekomst.
Niet alleen zien we evoluties in de sector VAPH. Door het basisbereikbaarheidsdecreet staat onze Dienst Aangepast Vervoer voor nieuwe uitdagingen.
Deze evoluties houden ons scherp om, binnen een sterk evoluerend landschap, te blijven kiezen voor  “kwaliteitsvolle” zorg.
In 2018 heeft het personeel met al hun enthousiasme zorg gedragen voor deze “kwalitatieve zorg”.

2019
Waar we een spurt nemen naar het einde van de voorbereidingsfase van onze nieuwbouw;
waar we onze organisatie onder de loep nemen om kwalitatieve zorg te kunnen blijven geven;
waar we de Dienst Aangepast Vervoer voorbereiden op de toekomst!

 

Lees het nu!

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook