Nog geen champagne in huis voor de feesten?

Nog geen champagne in huis voor de feesten? 18 december 2018

Champagne actie 2018 Ronde Tafel Grimbergen.

Bestel snel ten voordele van Eigen Thuis!

De Ronde Tafel Grimbergen organiseert opnieuw een champagne-verkoop tijdens de eindejaarsperiode. De Ronde Tafel is een Service Club die ongeveer 5000 clubs telt in meer dan 30 landen en steun verleent aan sociale projecten zowel regionaal, nationaal als internationaal (www.roundtable.be - www.roundtablecares.be).

De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar Homevil (Vilvoorde) en Eigen Thuis vzw (Grimbergen).  

Champagne Eric Isselée - "La Cuvée des Grappes d’Or"
Champagne Eric Isselée situeert zich in Cramant (dorpje dat deel uitmaakt van de heel beperkte kring van dorpen die Grand Cru geklasseerd zijn) in de Côte des Blancs, ten zuiden van Epernay. De Eric Issellée heeft reeds verschillende prijzen in de wacht gesleept met "la Cuvée des Grappes d’Or", waaronder een gouden medaille voor de beste onafhankelijke champagne. De laatste was een aanbeveling door de Guide Hachette van 2014. De champagne is uitsluitend gemaakt met Chardonnay druiven en is ideaal als verfrissend aperitief.

 

Bestellen kan rechtstreeks bij de (ere)leden van de Ronde Tafel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

120 € per karton van 6 flessen (20 €/fles)

115 € per karton vanaf 3 kartons (19,17 €/ fles)

 

 

 

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook