De tofste Trooper Droom

De tofste Trooper Droom 13 november 2019

Breng je stem uit en steun onze droom voor het uitwerken van een nieuwe buurtontmoetingsplek!

Ken je Trooper al? Als je graag online shopt, dan kan je dankzij Trooper in een muisklik, heel eenvoudig Eigen Thuis vzw een steuntje in de rug geven!
Je hoeft bij je aankopen enkel als 'tussenstap' via de Trooperpagina van Eigen Thuis naar je favoriete webshop te gaan. Verder kan je helemaal online shoppen zoals je gewoon bent! Door ons als troopervereniging te kiezen, gaat er automatisch een percent van je aankoop naar de kas van Eigen Thuis en jij betaalt zelf geen euro extra! Dat is goed bekeken! Neem zeker eens een kijkje op onze Trooper pagina en kijk of jouw favoriete webshop er tussen staat. Bestel je nog eens iets, denk dan zeker aan ons. Alle kleine beetjes helpen! 

Momenteel kan je ons zelf extra steunen door je stem uit te brengen op onze Trooper-droom. Zo maken we kans nog extra centen te verdienen! 

Eigen Thuis droomt van een nieuwe buurtontmoetingsplek, een groene plaats waar buren eender wanneer terecht kunnen ter ontspanning en met een nieuwe speelweide voor de kinderen!
Om de verbinding van mensen in de buurt tussen de twee wijken te stimuleren willen we het groen aan de nieuwbouw van Eigen Thuis samen ontwikkelen met de buurtbewoners. We willen van de open ruimte een ontmoetingsplek maken waar iedere naaste en verre buur kan langskomen voor een spelletje petanque, een babbeltje of om de kleinsten zich te laten vermaken in de speeltuin.
Omdat wij ook erg veel belang hechten aan het milieu en daaropvolgend het recycleren van materialen voor de uitbouw van de groene omgeving. We willen ook nagaan hoe we materiaal van buurtbewoners kunnen hergebruiken.

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook