De Warmste Week 2019

De Warmste Week 2019 25 september 2019


Eigen Thuis vzw is er klaar voor: De Warmste Week 2019!

Binnen drie maanden is het zover, en dan vieren we opnieuw van woensdag 18 tot en met 24 december samen met vele anderen De Warmste Week!

 

Voor wie ga jij alles geven?

Draag jij Eigen Thuis een warm hart toe? Je vind ons alvast als één van de 2033 goede doelen terug op de website van De Warmste Week: https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/eigen-thuis.

 

Organiseer en registreer een actie

Wil je graag een actie organiseren ten voordele van Eigen Thuis vzw, vergeet die dan zeker niet te registreren.
Laat het ons ook zeker weten, dan maken we samen met jou maar al te graag je actie bekend bij iedereen die ons kent! 

 

Help een goed doel als vrijwilliger

Heb je altijd al eens van wat dichterbij willen helpen, maar wist je nooit hoe of wat? Goed nieuws, want naast het opzetten van een actie kan je dit jaar ook een goed doel steunen door er te gaan helpen als vrijwilliger. Vanaf november kan je je inschrijven op dewarmsteweek.be en ontdekken welk vrijwilligerswerk goed bij jou past. Zo kan je kennismaken met de organisatie en het zinvol werk dat vrijwilligers verrichten. Het vrijwilligen bij de goede doelen van De Warmste Week zelf kan vanaf donderdag 5 december, de internationale dag van de vrijwilliger, tot de laatste dag van De Warmste Week op 24 december. De Warmste Week wordt hiervoor bijgestaan door het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Zij zijn het aanspreekpunt voor de goede doelen bij het opzetten van vrijwilligersprojecten voor De Warmste Week. Zij staan ook klaar met advies voor iedereen die wil helpen als vrijwilliger.

 

Loop je al warm voor de Warmathons?

Ready? Set. Go! Schrijf je nu in om deel te nemen aan één van de 6 warmathons: https://dewarmsteweek.be/warmathons 

Tijdens De Warmste Week kan iedereen opnieuw deelnemen aan de Warmathon, waarbij je rondjes loopt voor het goede doel dat je zelf kiest. Dit jaar kan iedereen zijn goede doel steunen door mee te doen met de Warmathon in Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven of Beringen.
De Warmathon is het grootste, meest solidaire sportevent in Vlaanderen. Het brengt in de week voor kerst meer dan 45.000 mensen op de been die zich sportief inzetten voor één van de vele goede doelen van De Warmste Week. De vijfde editie van de Warmathon is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december.

Locaties
Woensdag 18 december: Kortrijk - Kasteelkaai
Donderdag 19 december: Brussel - Koning Boudewijnstadion
Vrijdag 20 december: Gent - Recreatiedomein Blaarmeersen
Zaterdag 21 december: Antwerpen - Linkeroever
Zondag 22 december: Leuven - Universitair Sportcentrum
Maandag 23 december: Beringen - be-MINE

 

Volg alle acties in jouw buurt en schrijf je in op de nieuwsbrief onderaan de homepagina van https://dewarmsteweek.be/.

 

Hieronder nog enkele sfeerbeelden van de Mini Kerstmarkt ten voordele van Eigen Thuis vzw in 2018! We kunnen haast niet wachten op jullie nieuwe, warme acties in 2019! 

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook