Mini Kerstmarkt 2018

 

zaterdag 8 december

De dienst dagondersteuning van Eigen Thuis organiseert zijn eerste Mini Kerstmarkt op zaterdag 8 december 2018 van 19u tot 23uAffiche kerstmarkt

Steun Music for Life en Eigen Thuis! Kom op zaterdag 8 december naar Eigen Thuis en snuif de sfeer van Kerst op! Je kan er leuke hebbedingetjes of kerstkaarten kopen die gemaakt zijn door de deelnemers aan de dagondersteuning, zelf deelnemen aan de lichtjeswandeling, een kerstkrans maken in onze workshop en genieten van een hapje en een drankje!

Wil je graag een mooie kerstkrans maken in onze workshop onder begeleiding, schrijf je dan in, want de plaatsen zijn beperkt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De kostprijs voor deelname aan de workshop is 20€ met een prachtige kerstkrans als resultaat om mee naar huis te nemen!

Tijdens onze kerstmarkt organiseren we ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in de omgeving van Eigen Thuis, ze is rolstoeltoegangkelijk en net lang genoeg om daarna te genieten van een hapje en een drankje in Eigen Thuis.

Heb je kindjes die een nieuwjaarsbrief moeten schrijven en willen ze die graag eens anders dan in een 'klassieke' kaft afgeven, koop er dan eentje gemaakt door een deelnemer aan de dagondersteuning (zonder tekst). Ze worden er met plezier gemaakt voor jou!

 Met jou erbij wordt de avond eens zo warm en gezellig! TOT DAN! 

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook