Mini Kerstmarkt 2018

Zaterdag 8 december

De dienst dagondersteuning van Eigen Thuis organiseert zijn eerste Mini Kerstmarkt op zaterdag 8 december 2018 van 19u tot 23uAffiche kerstmarkt

Steun Music for Life en Eigen Thuis! Kom op zaterdag 8 december naar Eigen Thuis en snuif de sfeer van Kerst op! Je kan er leuke hebbedingetjes, nieuwjaarsbrieven of kerstkaarten kopen die gemaakt zijn door de deelnemers aan de dagondersteuning, zelf deelnemen aan de lichtjeswandeling, een kerstkrans maken in onze workshop en genieten van een hapje en een drankje!

Wil je graag een mooie kerstkrans maken in onze workshop onder begeleiding, schrijf je dan in, want de plaatsen zijn beperkt! De kostprijs voor deelname aan de workshop is 20€ met een prachtige kerstkrans als resultaat om mee naar huis te nemen!

Tijdens onze kerstmarkt organiseren we ook een lichtjeswandeling in de omgeving van Eigen Thuis, ze is rolstoeltoegangkelijk en net lang genoeg om daarna te genieten van een hapje en een drankje in Eigen Thuis. Inschrijven kan via 'Evenementen' en kost 5€ per deelnemer. 

Heb je kindjes die een nieuwjaarsbrief moeten schrijven en willen ze die graag eens anders dan in een 'klassieke' kaft afgeven, koop er dan eentje gemaakt door een deelnemer aan de dagondersteuning (zonder tekst). Ze worden er met plezier gemaakt voor jou!

 Met jou erbij wordt de avond eens zo warm en gezellig! TOT DAN!  

De Warmathon ten voordele van Eigen Thuis

Warmathon

Ook dit jaar kan iedereen lopen, stappen of joggen op de Warmathon van De Warmste Week. Van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december strijkt de Warmathon elke dag neer in een andere stad. En er is meer! Elke deelnemer kiest voortaan zelf voor welk goed doel hij loopt en steunt hiermee rechtstreeks zijn zelfgekozen goed doel. Ben je een sportieveling? Schrijf je dan in voor één van de vijf Warmathons in Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent of Brugge (https://dewarmsteweek.stubru.be/artikels/schrijf-je-in-voor-de-warmathon) en kies Eigen Thuis als goede doel! 

Elke ingeschreven deelnemer van de Warmathon ontvangt dit jaar op de dag van de Warmathon een exclusief paar Motiveters die hij meteen in zijn sport- of loopschoenen kan dragen, want lopen voor het goede doel doet geen zeer. De Warmathon staat garant voor een ongeziene sfeer en zalige ambiance van de eerste tot de laatste minuut. Stijn Vlaeminck & Cath Luyten verwelkomen je graag op het warmste recreatieve sportevent van het jaar! Ze moedigen aan, schreeuwen je naar een volgend rondje en dansen en shaken op de beste muziek! Ooit al een High Five For Life gekregen van Cath of Stijn? Kom hem gratis halen tijdens de Warmathon.

Bekijk onze acties ook op:
https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/mini-kerstmarkt-eigen-thuis-8-december
https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/verkoop-zelfgemaakte-nieuwjaarsbrieven

https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/workshop-kerstkrans-maken
https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/lichtjeswandeling-rolstoeltoegankelijk-8-december

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook