STEM voor ons project bij het Grimburger-fonds

STEM voor ons project bij het Grimburger-fonds 29 mei 2019

LAATSTE DAGEN OM TE STEMMEN! STEM OP ONS PROJECT! DOE HET NU!

Stemmen kan nog tot 31 mei 2019.
Op 14 juni 2019 ontvangt onze gemeente Grimbergen de tijdrit van de Baloise Belgium Tour. Als we dit evenement met z’n allen voor minstens 60.000€ netto sponsoren, dan wordt minimaal 40.000€ herverdeeld over positieve (burger)projecten in Grimbergen. De overige 20.000 € wordt geïnvesteerd in het Grimburgerfonds voor de komende jaren. 

Eigen Thuis diende een project in bij het Grimburger fonds rond de ontwikkeling van de tuin van onze nieuwbouw en dit samen met de buurt. Zeven projecten werden goedgekeurd, maar enkel de drie projecten met de meeste stemmen ontvangen een deel van het ingezamelde sponsorgeld.

WAT KAN JIJ DOEN? STEMMEN!
Je kan ons project steunen, maar ook nog twee andere fijne projecten een duwtje in de rug geven. Iedereen die zich registreert kan maximaal voor drie verschillende projecten stemmen in het Grimburgerfonds.

STEM VIAhttps://www.growfunding.be/nl/bxl/eigenthuis 
Eerst registreren, vervolgens stemmen via de steunknop voor ons project. Stemmen kan tot en met 31 mei 2019.

 

Dank aan iedereen die ons een bezoekje bracht op Grimbergen Goesting op zondag 19 mei in het Prinsenbos!

Tijdens het kermisweekend in Grimbergen op zondag 19 mei was iedereen welkom tussen 13u30 ten 17u30 in het Prinsenbos, tussen het voetbalveld en het MOT. Velen maakten er van gebruik om daar al te stemmen voor ons project bij het Grimburger fonds. Bedankt allemaal!

 Goesting

 

 

 

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook