BEDANKT voor uw STEM voor ons project bij het Grimburger-fonds

BEDANKT voor uw STEM voor ons project bij het Grimburger-fonds 11 juni 2019

Vrijdag 14 juni 2019 ontvangt onze gemeente Grimbergen de tijdrit van de Baloise Belgium Tour. De wielrenners passeren onze voordeur!

Voor dit evenenment werd via het Grimburgerfonds gezocht naar minstens € 60.000€ sponsoren. Bij een welslagen zal minimaal € 40.000 worden herverdeeld over positieve (burger)projecten in Grimbergen. De overige 20.000 € wordt geïnvesteerd in het Grimburgerfonds voor de komende jaren. 

Eigen Thuis diende een project in bij het Grimburger fonds rond de ontwikkeling van de tuin van onze nieuwbouw en dit samen met de buurt. Zeven projecten werden goedgekeurd, maar enkel de drie projecten met de meeste stemmen ontvangen een deel van het ingezamelde sponsorgeld.

Tot 31 mei kon er gestemd worden via https://www.growfunding.be/nl/bxl/eigenthuis  en dat deed u MASSAAL!

BEDANKT VOOR JULLIE STEM! We eindigden met ons project op de eerste plaats! Vrijdag 14 juni wordt bekend gemaakt welke sociale projecten een geldsom in ontvangst mogen nemen.

 

 

Dank aan iedereen die ons een bezoekje bracht op Grimbergen Goesting op zondag 19 mei in het Prinsenbos!

Tijdens het kermisweekend in Grimbergen op zondag 19 mei was iedereen welkom tussen 13u30 ten 17u30 in het Prinsenbos, tussen het voetbalveld en het MOT. Velen maakten er van gebruik om daar al te stemmen voor ons project bij het Grimburger fonds. Bedankt allemaal!

 Goesting

 

 

 

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook