5000 euro dankzij het Grimburgerfonds

5000 euro dankzij het Grimburgerfonds 26 juni 2019

Op vrijdag 14 juni 2019 ontving onze gemeente Grimbergen de tijdrit van de Baloise Belgium Tour. We moedigden met veel enthousiasme de wielrenners aan dit onze voordeur passeerden! Voor dit evenenment werd via het Grimburgerfonds gezocht naar minstens € 60.000€ sponsor-geld. Het grootste deel van dit bedrag komt ten goede aan positieve (burger)projecten in Grimbergen. Eigen Thuis diende een project in bij het Grimburger fonds rond de ontwikkeling van de tuin van onze nieuwbouw en dit samen met de buurt. Velen steunden ons project door massaal te stemmen via  https://www.growfunding.be/nl/bxl/eigenthuis! BEDANKT VOOR JULLIE STEM!

We maakten o.a. promotie voor dit initiatief door middel van onze aanwezigheid op Grimbergen Goesting op 19 mei.

Daarnaast maakten en verkochten we 100 liter spaghettisaus om ook ons steentje bij te dragen aan het spijzen van de kas van het Grimburgerfonds! DANK AAN IEDEREEN die ons hierin steunde door onze SPAGHETTISAUS te kopen! 2019 Spaghettisaus

Deze week werd bekendgemaakt dat het Grimburgerfonds ons 5000 euro schenkt om bij te dragen aan ons project voor de ontwikkeling van een buurttuin bij onze nieuwbouw! Wij houden jullie zeker en vast op de hoogte van elke stap die zal gezet worden bij de realisatie van dit fijne project!  

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook