Steun Ons

Wil je Christa een steuntje in de rug geven door haar te sponsoren? Stort dan een bedrag op ons rekeningnummer van het toekomstfonds BE06 7440 2781 2822.  Als mededeling zet je: “Christa fietst”

 

Eigen Thuis stelt dag in dag uit een kwaliteitsvolle dienstverlening voorop!

Alle giften, groot of klein, zijn van groot belang voor de goede werking van onze organisatie en komen rechtstreeks ten goede aan onze gebruikers. Giften worden voornamelijk gebruikt om de aankoop van materiaal of onvoorziene kosten in de werking mee te dragen. Daarnaast kan men via giften ook rechtstreeks ons Toekomstproject ondersteunen. Volg zeker ook de nieuws-items met betrekking tot ons Toekomstproject! Wie u een actie ondernemen ten voordele van Eigen Thuis of ter gelegenheid van een viering schenkingen laten doen ten voordele van Eigen Thuis, neem dan gerust vrijblijven contact op.

Bent u of kent u een mogelijke sponsor ? Ook dan kan u zeker iets voor ons betekenen om één van onze vele activiteiten te ondersteunen! Sponsor-bijdragen worden uitsluitend gebruikt ter ondersteuning van de interne activiteiten en evenementen. De organisatie hiervan gebeurt door medewerkers op vrijwillige basis en vrijwilligers. Naast financiële bijdragen worden ook helpende handen bij activiteiten altijd met open armen ontvangen!

Wie Eigen Thuis tenslotte een financieel duwtje in de rug te geven door middel van een schenking via duolegaat, vind alle nodige info op de betreffende pagina.

 

Christa Fietst voor Eigen Thuis!

Sponsor jij Christa ook?

  •  

STEUN ONS ;-)

Aanstaande Evenementen

    Er zijn geen komende evenementen

 

 

Vind ons op Facebook