Giften

Het spreekt voor zich dat de uitbouw van een kwaliteitsvolle dienstverlening veel geld kost. Alle giften, groot of klein, zijn van groot belang voor de goede werking van onze organisatie en komen rechtstreeks ten goede aan onze gebruikers. Giften worden voornamelijk gebruikt om de aankoop van materiaal of onvoorziene kosten in de werking mee te dragen. Daarnaast kan men via giften ook rechtstreeks ons Toekomstproject ondersteunen. Volg zeker ook de nieuws-items met betrekking tot ons Toekomstproject!

Voor giften vanaf 40 Euro kunnen wij een FISCAAL ATTEST afleveren. Ook kleinere giften zijn uiteraard welkom!

Stortingen ten voordele van de algemene werking kunnen op rekeningnummer BE52 7341 2317 0609 EUR van VZW Eigen Thuis met vermelding “gift, attest gevraagd“.

Stortingen specifiek ten voordele van het Toekomstfonds kunnen op rekeningnummer BE06 7440 2781 2822 EUR van VZW Eigen Thuis met vermelding “gift, attest gevraagd“.

 

EIGEN THUIS IS SUPER TROOPER

Shop je graag online en wil je Eigen Thuis een centje vooruit helpen? Dat kan heel eenvoudig. Als Trooper doe je gewoon je online aankopen via de Trooper pagina van Eigen Thuis en in ruil daarvoor krijgt Eigen Thuis een mooi percentje van je aankopen. En jij….. betaalt zelf geen euro meer!

Ga naar onze Trooper-pagina en kijk of jouw favoriete webshop er tussen staat.

Bestel je nog eens iets online? Denk zeker aan ons. Alle kleine beetjes helpen!

 

ACTIES TEN VOORDELE VAN EIGEN THUIS

Wil u een actie ondernemen ten voordele van Eigen Thuis, wil u ter gelegenheid van een viering schenkingen laten doen ten voordele van Eigen Thuis, kent u mogelijke sponsors die iets willen doen of ondernemen voor ons, … Neem zeker contact op en laat ons weten hoe wij uw inzet kunnen ondersteunen! Bel ons 02/269.60.06 of mail ons je vraag of voorstel: info@eigenthuis.be .

Zelf tot het uiterste gaan...

Na maanden intensieve training startte Steven op 10 april in de 31e “Marathon de Sables”. Deze marathon is een 257 kilometer lange loopwedstrijd in de woestijn van Marokko en staat bekend als één van de zwaarst mogelijke beproevingen die er zijn.
Steven had twee redenen om deze uitdaging aan te gaan. Enerzijds wilde hij geld inzamelen voor Eigen Thuis, waar hij al vele jaren kinesist aan huis is bij meerdere bewoners. Anderzijds wilde hij ervaren hoe het voelt om fysiek en emotioneel diep te gaan en toch te moeten doorzetten. Missie dubbel en dik geslaagd!
"Ik wil hen steunen door zelf tot het uiterste te gaan!"

Aanstaande Evenementen

    Er zijn geen komende evenementen

 

 

Vind ons op Facebook