Woonondersteuning

Voor wie een vraag heeft naar intensieve woonondersteuning beschikt Eigen Thuis over individuele studio’s met assistentie. Een aangepaste infrastructuur en een eigen studio bieden je de kans om je leven zelfstandig verder uit te bouwen in functie van je mogelijkheden en zoals je dit zelf wil. Zeven dagen op zeven en 24u op 24u kan je beroep doen op assistentie en begeleiding en dit op de verschillende levensdomeinen.

Vragen over woonondersteuning in Eigen Thuis?
Met vragen kan je terecht bij ons onthaal (02/269.60.06 of via info@eigenthuis.be ). Wij verwijzen je graag door naar de sociale dienst / dienst begeleiding.
Info over de open plaatsen vind je onder de gebruikersinfo ‘Nood aan zorg.

  •  

Mijn zoon en schoondochter zijn van onschatbare waarde voor mij! Voor ik hier kwam wonen, namen zij niet alleen de organisatie van mijn zorg op zich, maar ook de vele dagelijkse beslommeringen namen ze er bij zonder morren: bankzaken regelen, boodschappen doen, een waterlek repareren, een hulpmiddel zoeken, ... Nu kan ik eindelijk terug - met de nodige ondersteuning - zelf vele dagelijkse dingen regelen en opvolgen. Ik geniet er enorm van om te zien hoe zij terug meer tijd hebben voor zichzelf en voor hun eigen gezin. Enkele keren per week springen ze binnen, op woensdagen en in het weekend met de kleinkinderen er bij! En de vrijgekomen tijd wordt nu vaak ingevuld met een uitstapje of een etentje en... daar ben ik steevast bij!

Aanstaande Evenementen

    Er zijn geen komende evenementen

 

 

Vind ons op Facebook