Mobiele Assistentie en Begeleiding

Heb je thuis of op verplaatsing nood aan praktische of individuele ondersteuning?
Heb je een vraag naar assistentie bij vrijetijdsbesteding, begeleiding bij een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, bij het winkelen, bij een uitstap of een bezoek aan familie..?
Dan kan je beroep doen op onze mobiele assistenten (MaBe)

Praktisch

Mobiele assistenten vervoeren je in een aangepaste wagen of minibus en dit tussen 7u00 en 24u00. De MaBe-assistenten leveren assistentie bij Activiteiten van het Dagelijks Leven en werken volgens het assistentieprincipe. Dit betekent dat zij enkel assistentie verlenen op vraag en aanwijzing van de zorgvrager of van de hulpverlener of mantelzorger die de zorgvrager gewoonlijk begeleidt.

Voor aanvragen neem je minimum een week op voorhand telefonisch contact op, op het nummer 02/270.94.36 of via mail info@dav-grimbergen.net . Tijdens de week is er telefoonpermanentie tussen 09u00 en 12u00 en tussen 13u00 en 16u00

Kostprijs

Voor gebruikers met een persoonsvolgend budget worden de kosten van de assistentie afgesproken binnen de dienstverleningsovereenkomst. Andere gebruikers betalen € 5 per uur (met een min. van € 5). de verplaatsingsonkosten worden verrekend volgens de tarieven van de Dienst Aangepast Vervoer.

Vragen over Mobiele Assistentie?
DAV – Mobiele Assistentie en Begeleiding
Grimbergsesteenweg 40 – 1850 Grimbergen
info@dav-grimbergen.net
02/270.94.36

  •  

Aanstaande Evenementen

    Er zijn geen komende evenementen

Laatste Nieuws

 

 

Vind ons op Facebook