Samenwerkingsverbanden

Havinet VZW

Eigen Thuis vzw maakt als organisatie deel uit van HAVINET vzw. De fusie is het resultaat van een regionaal samenwerkingsverband binnen Halle-Vilvoorde van organisaties werkzaam in de zorg en ondersteuning voor personen met een beperking.
Onze partners zijn vzw De Valier en Zonnestraal vzw.

ROG vzw

Eigen Thuis vzw maakt als organisatie ook deel uit van ROG vzw. Het ROG is een samenwerkingsverband tussen 26 voorzieningen in Halle-Vilvoorde.
Samen staan we in voor de opvang en begeleiding van personen met een handicap en willen we door samenwerking meer gericht antwoorden op specifieke zorgvragen en zorgvragers zo veel mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze sector.

 

DAV

De Dienst Aangepast Vervoewerkt samen met:

  • de Mindermobielencentrale (MMC), een samenwerking met het OCMW, de gemeente en de seniorenraad van Grimbergen – de DAV, de Mobiele assistentie en Begeleiding (MaBe) en de Mindermobielencentrale Grimbergen (MMC) zijn gevestigd op één adres en hebben een gezamenlijke permanentie.
  • de OCMW’s van Dilbeek, Grimbergen, Halle, Mechelen, Lennik, Londerzeel en Vilvoord: zij werken samen met DAV door chauffeurs in artikel 60-statuut ter beschikking te stellen.
  • de gemeenten Londerzeel, Zemst, Kapelle-Op-Den-Bos, Halle, Grimbergen en de OCMW’s van Steenokkerzeel, Merchtem, Meise en Drogenbos: zij hebben een samenwerkingsovereenkomst met DAV en betalen jaarlijks een bijdrage per inwoner.
  •  

Aanstaande Evenementen

    Er zijn geen komende evenementen

 

 

Vind ons op Facebook