Aangepast vervoer

Aangepast vervoer

De Dienst Aangepast Vervoer (DAV) vervoert inwoners van het arrondissement Halle-Vilvoorde met ernstige moibiliteitsbeperkingen,
die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer of andere vervoerdsdiensten.
DAV is 7 dagen op 7 beschikbaar van 7u tot 24u en beschikt over aangepaste voertuigen die je van deur tot deur vervoeren. 

Praktisch

Een rit aanvragen doe je telefonisch op het nummer 02/270.94.36 of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Tijdens de week is er telefoonpermanentie tussen 9u en 12u en tussen 13u en 16u. Buiten deze uren kan je een boodschap inspreken op het antwoordapparaat.
Ritten worden minimum 24 uur op voorhand aangevraagd. Hoe sneller de aanvraag gebeurt, hoe groter de kans dat de rit ook effectief kan doorgaan. Aanvragen worden niet eerder dan een maand vooraf aanvaard. Vragen waaraan wij zelf niet tegemoet kunnen komen, verwijzen we door naar de Mobiliteitscentrale Aangepast Vervoer.
Heb je nood aan ondersteuning op verplaatsing, vraag dan naar onze Mobiele Assistentie en Begeleiding (MaBe)

Kostprijs

Klanten betalen hun rit per persoon, ook wanneer meerdere personen tegelijkertijd vervoerd worden. Voor één assistent of begeleider van de klant is het vervoer gratis.
Per rit betaal je 2 € startgeld per rit + 0,50 €/km voor rolstoelgebruikers en 0,66 €/km voor niet-rolstoelgebruikers tot de 25e km. Vanaf de 26e km komt daar 0,25 €/km bij.
Inwoners van gemeenten die een samenwerkingsovereenkomst sloten met DAV Grimbergen krijgen een korting van 0,10 € op de kilometerprijs.

Vragen over de dienst Aangepast Vervoer?
Met vragen kan je terecht op de dispatch van de dienst (02/270.94.36 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Adres: Grimbergsesteenweg 40, 1850 Grimbergen

 

DAV staat steeds voor je klaar!

"Reeds meer dan 15 jaar maak ik voor al mijn verplaatsingen gebruik van de Dienst Aangepast Vervoer. Vandaag wil ik alle medewerkers een dikke pluim geven voor de jarenlange samenwerking. Steeds opnieuw staan de chauffeurs klaar met de glimlach. Ze helpen mij bij het binnen- en buitengaan van het gebouw en nemen steeds de tijd om me veilig op mijn bestemming te brengen."  

Katrien Poppe
De Streekkrant, december 2015

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook