Samenwerkingsverbanden

 

 

Havinet VZW

Logo Havinet
  
Eigen Thuis vzw maakt als organisatie deel uit van HAVINET vzw. Dit is een regionaal samenwerkingsverband binnen Halle-Vilvoorde van organisaties werkzaam in de zorg en ondersteuning voor personen met een beperking.
 
 
 
Onze drie partners zijn vzw De Valier , Klim vzw en Zonnestraal vzw

  Logo De Valier   Logo Klim vzw Logo zonnestaal

 
  

ROG vzw 

logo ROG
 
 
 
 
Eigen Thuis vzw maakt als organisatie ook deel uit van ROG vzw. Het ROG is een samenwerkingsverband tussen 26 voorzieningen in Halle-Vilvoorde.
Samen staan we in voor de opvang en begeleiding van personen met een handicap en willen we door samenwerking meer gericht antwoorden op specifieke zorgvragen en zorgvragers zo veel mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze sector.
 
 


DAV
Logo DAV klein

 

 

 

De Dienst Aangepast Vervoer werkt samen met:

  • de Mindermobielencentrale (MMC), een samenwerking met het OCMW, de gemeente en de seniorenraad van Grimbergen - de DAV, de Mobiele assistentie en Begeleiding (MaBe) en de Mindermobielencentrale Grimbergen (MMC) zijn gevestigd op één adres en hebben een gezamenlijke permanentie.
  • de OCMW’s van Dilbeek, Grimbergen, Halle, Mechelen, Lennik, Londerzeel en Vilvoord: zij werken samen met DAV door chauffeurs in artikel 60-statuut ter beschikking te stellen.
  • de gemeenten Londerzeel, Zemst, Kapelle-Op-Den-Bos, Halle, Grimbergen en de OCMW’s van Steenokkerzeel, Merchtem, Meise en Drogenbos: zij hebben een samenwerkingsovereenkomst met DAV en betalen jaarlijks een bijdrage per inwoner.
 

Aanstaande evenementen

Er zijn geen komende evenementen

 

Vind ons op Facebook